Post et håb – Skriv for Liv Café

Nu på søndag fra kl. 14 kan du være med i årets Skriv for Liv Café i Amnesty Aalborg’s lokaler i Danmarksgade 7.

En Skriv for Liv Café tilbyder dig muligheden for at skrive direkte til forskellige politiske autoriteter for at bede dem om at overholde menneskerettigheder eller sende et personligt brev, tegning m.m. til ofrene selv.

Post et håb i Amnesty Aalborg's Skriv for Liv Café'er

Sidste år lykkedes det bl.a. at redde den 16-årige Moses Akatugba, som var dømt til døden for at have stjålet tre mobiltelefoner, hvilket han tilstod efter at have været tortureret af det nigerianske militær og politi:

”The letters I have received give me hope. When I hear about the level of support and everything that is being done for me by Amnesty International, it makes me the happiest man on earth” – Moses Akatugba

I år kan du blandt andet skrive for unge piger, som tvinges ind i ægteskaber i Burkina Faso. Desuden er der sagen om amerikanske Albert Woodfox, som har siddet isolationsfængslet i 40 år og sagen om Yecenia Armenta, som sidder uskyldigt fængslet, efter hun blev udsat for grufuld tortur af politiet i Mexico.

Vi er klar med penne og papir – de behøver dine ord.

Skriv et svar