Referat fra Aktivmøde den 21.11.06

1. Evaluering af kulturnatten.

Planlægning og forberedelse: Samarbejdet med Det Hem??lige Teater var fint til udformning af forestilling. For første gang blev Dansk Afdeling søgt om tilskud, vi fik 5000 kr og desuden 1000 kr fra Kulturnatfonden. Begge dele gik til forestillingen, dejligt med midler, vi plejer at stå uden.
Godt med Eva Hesses oplæg om Guantanamo som en del af forberedelsen til Kulturnatten og til underskriftsindsamlingen. Men vi skulle have været i gang tidligere med aftalerne, blandt andet vedrørende lokaler. Lokaleaftale og andre kontrakter skal foreligge på skrift. Dette var også en erfaring fra kunstauktionen.

Organisering: Flere frivillige skulle have været aktiveret.
Forud for selv kulturnatten var organisering ok, og på mødet forud blev arbejdsopgaver delt ud til etablering af telt mv. på pladsen. Ledning til lys var dog for kort, faste målt skulle være oplyst. Organiseringen i teltet skulle have været bedre, sådan at vi vidste hvem der gjorde der hvad. Og der manglede lidt klarhed om, hvad vi ville i teltet. For få hjælpere.

Afvikling: Det Hem??lige Teater gjorde det flot, illustrerende og gennemført i forhold til emnet tortur. Fantastisk PR for
Amnesty , god dækning både i TV og aviser. Vi nåede ikke målet med hensyn til antal af underskrifter, men der var ca. 200 igennem performance om Guantanamo. Vi skulle have oplyst om indhold af breve, underskriftsindsamling, f.eks. via projector samlet for hvert hold, så kunne flere have nået at sætte deres underskrift. Det tog tid at informere folk.
Vi havde høje mål om antal af underskrifter?men godt at være ambitiøse! ?? dog med realisme!

2. Fakkeltog den 10.december:

Flere talere kom på tale, bl.a. Johs. Andersen, Per Clausen, Pernille Vigsø-Bagge, Tarjei Vesås, Michael Mandottir?.efter mødet har den studenterpræst der hedder Ib Skotte Hansen givet sin tilsagn til at tale denne eftermiddag.

Program: man mødes i butikken kl. 16.30. Fakler sælges. Sædvanlig rute til Store Torv. Hans anfører. Tilbage til æbleskiver i centeret.
Arbejdsopgaver: Lise køber fakler (min. 15-20 stk.); Henrik køber æbleskiver, evt. kaffe,the, mælk mv. Hans laver sangblad, Hans sørger for pressemeddelelse; Hans sørger for polititilladelse.
Vi medbringer kort til underskrivelse af Guantanamo-hilsener. Maria kopierer.
Maria laver en følgeskrivelse, som forklarer aktionen. Taler bør nævne det, og det bør også indgå i pressemeddelelse.

3. Evt.
Julefrokost: Maria arrangerer julefrokost. Fredag den 8.12.06 kl. 19.00.
Føtex får lov at servere. Man sørger for selv for drikkevarer. Man bedes lægge vejen omkring butikken og tilmelde sig ved betaling i ugen op til. Pris afhænger af Føtex menu?..men det er sædvanligvis til overkommelig pris.

Vi så filmen Vejen til Guantanamo,?en meget oplysende film om forholdende på Guantanamo.

Skriv et svar