Bliv aktiv

En stor del af Amnesty Internationals arbejde udføres af frivillige, der er aktive i lokalområdet. Der er mange forskellige opgaver, der skal løses i lokalforening-erne. Uanset hvor meget tid du kan tilbyde os, er hjælpen altid velkommen.

Aktiv i Aalborg

I Aalborg kan du være aktiv på flere måder. Vi har altid brug for frivillige, der vil give et nap med på vores center i Priorgade. Her hjælper du med den daglige drift af vores center. Det kan fx være betjening af vores butik, almindeligt kontorarbejde, besvaring af henvendelser, PR-arbejde osv. Vi er selvfølgelig også altid lydhøre, hvis du skulle have gode ideer til, hvordan vi kan udvikle vores center.

En anden mulighed for at være aktiv er at melde sig ind i en af vores lokalgrupper. Her beskæftiger vi os primært med længerevarende aktionssager. Men det er også i lokalgrupperne, at mange af vores arrangementer planlægges. Så har du en god ide til et arrangement, vi kan lave i lokalområdet, så kom endelig med den.

Har du fået lyst til at blive aktiv i Amnesty International, eller vil du gerne vide, hvordan netop du kan hjælpe os, så er du altid velkommen til at sende en mail til frivillig@amnesty-aalborg.dk.

Amnesty Youth

Amnesty Youth er et globalt netværk af studerende, der bruge deres uddannelsessted som platform for effektive og innovative menneskerettighedsaktiviteter.
I Danmark er der på nuværende tidspunkt 40 grupper på gymnasiale og længerevarende uddannelser og aktiviteter i mere end 30 byer rundt om i landet. Se mere på http://www.amnesty-youth.dk.

Aktiv på andre måder

Hvis du ikke bor i Aalborg eller ikke har mulighed for at besøge vores center eller en af vores lokalgrupper, kan du også være aktiv på andre måder. Du kan læse mere på www.amnesty.dk.