Skriv-for-liv julestue og cykellygtefakkeltog

skrivforliv
I de nærmeste dage har vi to gode begivenheder i Amnesty Aalborg, som vi håber at vi har lyst til at bakke op om.

søndag den 8. december kl. 14.00 har vi Skriv-for-liv julestue i vores lokaler i Danmarksgade 7. Vær med til at skrive breve i 6 aktuelle sager, som Amnesty-medlemmer i hele verden skriver breve på her op til jul. Vi skriver både breve til myndighederne og hilsner til dem, der er blev udsat for overgreb. Tag en blyant eller en kuglepen med – vi sørger for te/kaffe og julesmåkager!

Og på tirsdag den 10. december er det FNs menneskerettighedsdag. Kl. 18.00 mødes vi til cykellygtefakkeltog; vi går gennem Aalborg ned til Byens Rum i Hørfrøgade 4, hvor vi åbner udstillingen om LGBT-rettigheder kl. 18.30. Denne udstilling, som oprindelig blev vist ved World Outgames vi vil vise her i Aalborg fra nu og ind i det nye år. Tag en cykellygte med, hvis du har en, så vi kan lyse byen op mens vi går ned til Byens Rum.

Skriv et svar