Skriv for Liv på Café 1000Fryd

På lørdag den 12. december holder vi Skriv for Liv Café hos 1000Fryd i Kattesundet 10, 9000 Aalborg.

Skriv for Liv på Café 1000Fryd

Læs om Skriv for Liv Café på lørdag hos 1000Fryd på Facebook her

I en Skriv for Liv Café kan du skrive breve til mennesker, der sidder uskyldigt fængslet, bliver udsat for tortur eller på andre måder får deres rettigheder krænket. Sidste år deltog tæt på 40 medlemmer i vores julestuer.

I år kan du blandt andet skrive for unge piger, som tvinges ind i ægteskaber i Burkina Faso. Desuden er der sagen om amerikanske Albert Woodfox, som har siddet isolationsfængslet i 40 år og sagen om Yecenia Armenta, som sidder uskyldigt fængslet, efter hun blev udsat for grufuld tortur af politiet i Mexico.

Husk også Skriv for Liv Julestuen den efterfølgede dag, søndag d. 13. dec. fra kl. 14

Skriv et svar