Sølvbryllupsgæster istandsætter Amnesty Internationals lokaler i Aalborg

Da Lars Benkjer Petersen og hans kone Tina Maria Larsen skulle fejre deres sølvbryllup dette efterår, bestemte de sig til at fejre deres 25 år sammen ved give en hånd til en forening som de har troen på gør en forskel her i denne verden.

Til deres sølvbryllupsfest den 31. oktober brugte de og gæsterne derfor de første timer af festen på at istandsætte Amnesty Internationals lokaler i Danmarksgade 7 i Aalborg. Resultatet blev et helt nymalet mødelokale, et helt nymalet forlokale og et nybygget reolsystem til Amnesty Internationals materialer.

1

– Vi er meget taknemmelige og stolte over at være blevet kontaktet i denne sammenhæng, udtaler Hans Hyttel fra Amnesty Internationals gruppe i Aalborg. Før vi fik henvendelsen, skulle vi til selv at planlægge en istandsættelse, men Lars og hans sølvbryllupsgæster henvendte sig til os på det helt rette tidspunkt. De har gjort en rigtig fin indsats, og vi er rigtig glade for det, de har udrettet for os, fortsætter han.

Skriv et svar