Sammenskudsgilde //Potluck dinner @Amnesty

Det er efterhånden blevet en tradition i Aalborg at jeg et par gange om året står for den fine sammenskudsgilde for at alle gode aktivister kan få en hyggelig og social aften sammen for at lære hinanden bedre at kende. Nogle gange er det en del, der kommer men her til aften var det kun de rå få. Hyggelig aften men snart omkring efteråret vil Edgar & jeg arrangere et nyt og forhåbentlig med alle de, der er meldt i Aalborg gruppen 😀

Edgar:A great dinner with local Amnesty International activists in Aalborg. It was a cozy, delicious and social event that is worth repeating again. Thank you all that came, and hoping to see you and everyone else for the next dinner event.

food
Hovedsagelig vores retter til sammenskudsgilde selvom vin og endnu en kage mangler på billedet 🙂                                              IMG_9786 Så er der næsten spist op ! IMG_9787
Det fine selskab hvor der tales og erindres, oplyses og grines mv. i lange baner om alle mulige gode sjove finurlige men også hyggelige ting om livets op- og nedture. dinner
Gruppeselfie, der lykkedes helt eller næsten efter flere forsøg med både min iPhone og slr canon kamera…men det lykkedes da til sidst, ik kære mennesker? Maden var god men selskabet endnu bedre så tusind tak til Adedayo, Edgar og sidst men ikke mindst Emma 🙂

P.S. Edgar & jeg gjorde også lige kontoret rent inden ! 😀

Skriv et svar